Κανελόνι Γαρίδας

 
ΥΛΙΚΑ
 
 500γρ γαρίδες μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένες
1 κουτί κανελόνια ή λαζάνια
100γρ παρμεζάνα
100γρ κίτρινο τυρι
300ml γάλα
2σκελίδες σκόρδο
2κ.γ.ξερό βασιλικό 
2 σφηνάκια βότκα ή ούζο
1 ποτήρι έτοιμη σάλτσα ντομάτας(κρεμμύδι,σκόρδο,βασιλικό,κύβος λαχανικών)
Μπεσαμέλ (700γρ γάλα, 70γρ βούτυρο, 7ογρ αλεύρι)
Ξύσμα απο 1 λεμόνι
1/2 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
 
Σωτάρουμε τις γαρίδες με τον σκόρδο κ το βασιλικό ίσα ίσα
 
Σβήνουμε με το αλκοολ. Μόλις εξατμιστεί αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
 
Κάνουμε την κλασική μπεσαμέλ προσθέτωντας στο roux(αλευρι-βούτυρο) σκόρδο κ βασιλικό
 
Όταν είναι έτοιμη προσθέτουμε το ξύσμα, τα τυριά, το σχοινόπρασο, αλάτι και αφήνουμε να κρυώσει.
 
Ενώνουμε το μειγμα γαρίδας με τη μπεσαμέλ κ γεμίζουμε τα κανελόνια η τα λαζάνια κ τα κάνουμε ρολό.
 
Ρίχνουμε στον πάτο του ταψιού την κόκκινη σάλτσα και στρώνουμε τα κανελόνια        
 
Προσθέτουμε την υπολοιπη κοκκινη σάλτσα πάνω απο τα κανελόνια και ρίχνουμε και το γάλα.
 
Ψήνουμε στους 170 αέρα για 20-25 λεπτά