Αρωματικό βούτυρο
Συνοδεύει ιδανικά έτοιμα κρεατα,ψάρια κ λαχανικά.
ΥΛΙΚΑ

250γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματίου
15 γρ σχοινοπρασο
15γρ φρέσκο θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κ.γ. πολτος ατζουγιας ή 2 φιλέτα ατζούγιας
ξυσμα απο 1 λαιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο μουλτι κ ομογενοποιούμε .
Βγαζουμε το μείγμα κ το μεταφέρουμε σε μια λαδόκολα κάνοντας το ρολό .
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.