Αρωματικό βούτυρο

 
Συνοδεύει ιδανικά έτοιμα κρεατα,ψάρια κ λαχανικά. 
 
ΥΛΙΚΑ
 
250γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματίου 
15 γρ σχοινοπρασο
15γρ φρέσκο θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο 
1/2 κ.γ. πολτος ατζουγιας ή 2 φιλέτα ατζούγιας
ξυσμα απο 1 λαιμ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο μουλτι κ ομογενοποιούμε .

Βγαζουμε το μείγμα κ το μεταφέρουμε σε μια λαδόκολα κάνοντας το ρολό .

Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.