Αλάτι μανιταριού 
ΥΛΙΚΑ
20-30 γρ αποξηραμενα πορτσίνι ή όποιο είδος αποξηραμένου θέλετε.
250γρ θαλασσινό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε το αλάτι κ τα μανιτάρια σε μπλέντερ κ τα κάνετε σκόνη. Διατηρείτε σε βαζάκι κ το χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, ψημένα κρέατα κ σάλτσες.
*Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό για να φτιάξετε αρωματικά αλάτια . Πχ τσίλι. Να θυμάστε πως αν το υλικό σας έχει υγρασία αφου βγάλετε το μείγμα απο το μπλέντερ το απλώνετε σε μια λαδόκολα πάνω σε ταψί κ αφήνετε να στεγνώσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αποθήκευση.