Αλάτι μανιταριού                        

 
ΥΛΙΚΑ
 
20-30 γρ αποξηραμενα πορτσίνι ή όποιο είδος αποξηραμένου θέλετε. 
250γρ θαλασσινό αλάτι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Βάζετε το αλάτι κ τα μανιτάρια σε μπλέντερ κ τα κάνετε σκόνη. Διατηρείτε σε βαζάκι κ το χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, ψημένα κρέατα κ σάλτσες. 
 
 
*Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό για να φτιάξετε αρωματικά αλάτια . Πχ τσίλι. Να θυμάστε πως αν το υλικό σας έχει υγρασία αφου βγάλετε το μείγμα απο το μπλέντερ το απλώνετε σε μια λαδόκολα πάνω σε ταψί κ αφήνετε να στεγνώσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αποθήκευση.